Cosul de cumparaturi este gol
|

CUM CUMPAR

Pentru a putea cumpara cu usurinta de pe site-ul nostru trebuie sa urmati cativa pasi simplii:

- pasul 1 : alegeti produsele dorite folosind campul de "Cautare" (partea dreapta sus a paginii) sau navigand printre diferitele categorii si produse, adaugandu-le in cosul de cumparaturi. In cazul in care cantitatea dorita dintr-un produs nu se afla pe stoc puteti trimite cerere de oferta folosind sablonul care va aparea automat.

 

- pasul 2 : dupa alegerea produselor trebuie sa alegeti modul de cumparare, avand la dispozitie 3 variante:

                       - comanda fara inregistrare : alegand aceasta metoda nu trebuie sa fiti inregistrati pe site-ul nostru pentru a trimite o comanda. Trebuie doar sa introduceti un e-mail valid (pe care veti primi confirmarea comenzii), dupa care trebuie sa completati datele dumneavoastra. In cazul in care datele de facturare sau livrare nu corespund cu datele de contact va rugam sa introduceti si acestia.

                          - inregistrare : daca nu aveti cont pe site-ul nostru puteti sa va inregistrati folosind aceasta varianta. In momentul in care va inregistrati prima data primiti un voucher de 20 RON pe care-l puteti utiliza (ca un discount) cand faceti cumparaturi de pe site-ul nostru (voucherul se poate aplica numai in cazul comenzilor de minim 300 RON). Deasemenea in functie de cumparaturile facute de dumneavoastra/de sarbatori puteti primi si alte vouchere. Fiind inregistrat beneficiati deasemene si de un newsletter din care veti afla ultimele noutati in mentenanta utilajelor agricole impreuna cu sfaturi utile de la specialisti menit sa va ajute sa reduceti costurile de intretinere. Avand un cont si figurand in baza noastra de date nu veti fi nevoit sa introduceti datele dumneavoastra cand mai trimiteti comenzi.  

                          - folosind contul propiu : daca sunteti inregistrati puteti intra in contul dumneavoastra si comanda fara sa mai introduceti datele de contact/facturare/livrare, ducandu-va astfel mai aprope de un nou voucher (nu uitati multe comenzi = multe vouchere). Este nevoie numai sa va logati cu ajutorul e-mail-ului si a parolei. 

 

- pasul 3 : dupa introducerea datelor puteti opta sa folositi un voucher la comanda dumneavoastra. Trebuie sa introduceti codul acestuia iar valoarea lui va fi scazuta din totalul pe care trebuie sa-l achitati. Fiecare vaucher poate fi folosit doar o singura data si numai in cazul in care comanda depaseste 300 RON. Ultimul lucru pe care trebuie sa faceti inainte sa trimiteti comanda este sa alegeti modul de transport. Puteti vedea costul transportului cu Fan curierul, dar puteti opta pentru alt transportator sau ridicarea coletului direct din magazinul nostru.

Atentie: - preturile produselor de pe site contin TVA

              - plata se face cu ramburs