Cosul de cumparaturi este gol
|

TERMENI SI CONDITII

Confidentialitate: 

   Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC LECO IMPEX SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienti. 

   LECO IMPEX SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii. De asemenea aveti dreptul de a modifica oricand datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat sau oricare din datele continute in contul dvs. sau sa solicitati operatorului stergerea contului printr-un e-mail trimis la produseskf@leco.ro.

 

Program de lucru:

   Comenzile pe site se pot face non-stop. In zilele lucratoare (luni-vineri) comenzile primite pana la ora 14:00 vor fi procesate in cursul zilei respective, cele primite dupa aceasta ora vor fi prelucrate in ziua urmatoare. Comenzile primite in weekend-uri (sambata si duminica) si in zilele de sarbatoare vor fi prelucrate in urmatoarea zi de lucru.

 

Disponibilitatea produselor:

   Produsele prezentate in magazinul on-line nu prezinta garantia disponibilitatii. Ne vom stradui sa furnizam produsele cerute, dar din cauza traficului mari cumparare/vanzare aceasta conditie nu poate fi intotdeauna indeplinita. In acest caz clientul va fi anuntat telefonic si i se vor oferi optiuni pentru schimbare sau renuntare. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, firma noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Drepturi de autor:

   Intregul continut al site-ului www.intretinere-agricola.ro este proprietatea SC LECO IMPEX S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea orcarui element al site-ului (poza, fisa tehnica, descriere ...) fara acordul prealabil al conducerii, sau orice incercare de a accesa datele personale ale utilizatorilor sau de a modifica continutul site-ului va fi considerat o tentativa de fraudare si va atrage dupa el pedepsele prevazute de legile in vigoare. Atentie: pozele prevazute cu semnul destinctiv © sunt proprietatea exclusiva a lui SC LECO IMPEX S.R.L. si copierea/descarcarea lor este strict interzisa!

 

Returnarea produselor:

   Conform Ordonantei Guvernului nr.130/2000 clientul are dreptul sa inapoieze produse cumparate in termen de maxim 10 zile lucratoare fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor presupune asumarea cheltuielilor directe de returnare de catre cumparator.
   Conditia returnarii produsului este ca acesta sa fie in aceaasi stare in care a fost livrat (sa fie sigilat in ambalajul original nedeteriorat). La primire, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile de mai sus, in caz contrar acesta va fi refuzat.